ellen@krachtvoeradvies.nl - mobiel +31 621 556 447+31 (0)621 556 447
voedingsoptimalisatie
Laat Ellen uw voeding vakkundig analyseren zodat zij u kan tonen op welke tekorten u risico loopt en hoe u dit kunt voorkomen.
 
Hierbij komen o.a. tekorten aan vitamines en mineralen, vezels voor de darmflora, het stabiliseren van uw bloedsuikergehalte en de tekorten aan goede eiwitten en goede vetten uitvoerig aan bod.
 
Leefstijl, waaronder stress, ontspanning en het belang van zonlicht (vitamine D), worden hierin meegenomen. Soms is aanvulling in de vorm van een supplement nodig. Beweging is natuurlijk essentieel. Hoe u dit op een zo effectief mogelijk en in zo kort mogelijke tijd kunt doen kan zij u ook leren.
 
De uitkomsten hiervan verwerk ik samen met u tot een persoonlijk plan, afgestemd op uw specifieke situatie. Dit betekent dat ik samen met u bekijk hoe u uw voedings- en beweegpatroon met zo klein mogelijke aanpassingen zo optimaal mogelijk kunt maken.
 
Cliënten melden me dat ze met zo’n persoonlijk plan zonder verkoudheden of griep de winter door komen, meer energie hebben, bevrijdt zijn van snoepneigingen, beter tegen stress kunnen en beter presteren!

schoolbord

 

  • De gemiddelde Nerderlander heeft 9 tekorten in de voeding
  • Hiervan zijn er 6 op te lossen met optimale voeding
  • 3 tekorten dienen vrijwel altijd te worden aangevuld met supplementen
  • Optimale voeding remt ontstekingen en daarmee ziekte- en verouderingsprocessen