ellen@krachtvoeradvies.nl - mobiel +31 621 556 447+31 (0)621 556 447
Ervaringen

Sanne (eetbuien):

‘Wauw, mijn eetbuien waren na drie dagen onder controle. Eerst kwamen ze vlak voor mijn menstruatie nog terug maar ook daar ben ik nu van bevrijd, heerlijk!’

 

Mariëlle (vruchtbaarheid):

‘We wilden graag een kindje maar op de een of andere manier wilde het maar niet lukken. Drie maanden na de start met de adviezen lukte het opeens wel en nu hebben we een prachtig zoontje. Op naar de tweede.’
 

Karin (overgewicht na zwangerschap):

‘Het gewicht dat ik na mijn eerste kindje maar niet kwijtraakte verdween eindelijk en ik voel me stukke beter.’

 

Peter (overgewicht):

‘Die verrekte zwembandjes verdwijnen zowaar en als bonus worden mijn spieren groter; niet verkeerd dus.’

 

Jeff (wil optimaal leven):

Ik wil je toch opnieuw weer bedanken voor alle goede adviezen welke wij van jou hebben gekregen. We dachten op de goede weg te zitten maar sinds we aan de slag zijn gegaan met alles wat jij hebt aangegeven zijn we vanaf de zijweg op de hoofdweg beland. In samenhang met de optimaaltraining en ons aangepaste eetgedrag ervaren wij te beschikken over meer energie, ik spring s'morgens m'n bed uit zonder een spierpijnachtig gevoel wat ik de laatste jaren steeds had. Ik voel duidelijke verbetering aan alles in mijn lijf en in mijn hoofd. Ik ben er zo blij mee en enthousiast over dat het me ook geen moeite kost om er tijd en aandacht aan te besteden. We willen jou dan ook nogmaals bedanken voor al jouw zinnige informatie, welke voor ons een verbetering van levenskwaliteit betekent. Zeer bedankt daarvoor.

                                                                        schoolbord

 

 

Robin (eetstoornis):

Na een periode van 15 jaar waarin ik  soms meer en soms minder heb gevochten tegen een eetstoornis.  Ja, daar wilde ik al lang iets aan doen, maar strandde steeds op het moment dat ik een standaard voedingsadvies voorgeschoteld kreeg. Dat er rekening gehouden werd met mijn eetpatroon heeft er vooral voor gezorgd dat ik het dit keer wel kon doorzetten.  Ook de uitleg over wat er goed is, en vooral het waarom zorgde ervoor dat ik zelf een keuze kon maken, en dus dicht bij mijn gevoel kon blijven. En dat is zó belangrijk als je zoiets essentieels als je eetpatroon moet veranderen. Mijn plezier in eten is in ieder geval terug en dat is toch wel handig als je dat nog minstens drie keer per dag de rest van je leven moet doen.

 

Charlotte (borstkankerbehandeling):

Om te beginnen deel ik je mee dat jouw adviezen goud waard zijn! Inderdaad, voel me nu na paar dagen anders eten al een heel ander mens, echt ongekend! Heb geen dof/vermoeid gevoel meer en voel me goed. Hartelijk dank daarvoor, ben ontzettend blij met het feit dat jij op mijn pad gekomen zijn en met dit resultaat al tot nu toe!